Борисов раздаде милиони за манастири и детски градини

Прочитания 121
0 0

15 млн. лева се отпускат за училища и детски градини в Столична община. Това обяви премиерът Бойко борисов по време на заседание на Министерски съвет. Той припомни колко много детски градини са построени до този момент по време на управлението на ГЕРБ, като си и припомни времето, когато той беше кмет на София.

Преди това той обяви и сумите, които ще получи Рилският манастир – 600 000 лева за ремонта, както и 1,3 милиона за пречиствателната станция на Светата обител. Вчера премиерът беше в манастира, където вече обеща помощ.

По 200 000 лева се отпускат за Бачковския и за Троянския манастир, за храма в Кръстова гора – 300 000 лева. За Духовната академия се отпускат 500 000 лева, като през есента за там ще бъдат дадени още 400 000 лева, обяви още Борисов.

Освен това по пътя за Рилския манастир имало опасно свлачище, която още днес регионалният министър Петя Аврамова ще инспектира Борисов настоява от следващата седмица да се вземат мерки.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Борисов изпрати Ананиев да оправя недомислиците в заповедите си

„Така или иначе на 15 юни изтича извънредното санитарно положение или както го кръстихме там. След 15 юни трябва да падне всичко – да останат само социалните мерки„. За това настоя премиерът Бойко Борисов по време на първото присъствено правителствено заседание на кабинета „Борисов-3“ след пандемията. От средата на месец […]