Борисов проветрява и подменя, но иска младите да мислят с главите си

Views 305
0 0
Бойко Борисов, снимка: БГНЕС

Ние от ГЕРБ подготвяме доста неща – проветряваме, подменяме и искаме да имаме повече млади хора да мислят с главите си.

За това настоя премиерът Бойко Борисов по време на дебат с Института за дясна политика в централата на партията.

Трудно е да се отстояват идеи, важно е ние да сме ги заявили и да стоим зад тях, подчерта Борисов.

Той посочи, че няма нещо, което да не е имало първи три копки досега, като даде пример с някои инфраструктурни проекти като АМ „Хемус“, Ботевград-Мездра, тунелът под Шипка и други.пелети

Министър-председателят не пропусна да се похвали и с третия лъч на метрото, като го определи като фантастичен и подземен град под града.

Финансовият министър Владислав Горанов призна, че правителството не може да замени администрацията с роботи и компютри. Всичко, което може да бъде конкурентноспобно на пазара на труда излиза извън държавната администрация, посочи той.

Кметът София Йорданка Фандъкова пък заяви, че хората, когато критикуват и наддават в популистките си обещания, са супер активни.

По думите ѝ всеки ден се сблъсквала с популизъм, манипулация и откровени лъжи.

Темата образование се появява тогава, когато имаме нужда. Когато дойдат инвеститорите, те се интересуват от това – ние имаме нужда от много сериозна реформа в образованието, настоя Фандъкова.

Учебниците имат голямо значение и когато търгнат да се явят на изпити, учениците са затруднени, допълни тя.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

18-годишен блъсна тийнеджърка с колата си и я влачи около 10 метра

Неопитен шофьор е блъснал на пешеходна пътека тийнейджърка във Враца, съобщи БНР, позовавайки се на полицията. Инцидентът е станал малко преди 22 часа снощи на улица „Екзарх Йосиф“. 18-годишният водач е блъснал и влачил поне 10 метра момиче на 14 г. Пешеходката е получила тежки наранявания – счупен таз и […]