Борисов: Несериозно е Нинова да държи мандата до 15 септември

Посочи, че флашпаметите от машините за гласуване с нелицензиран софтуер ще са проблем при изборите, които трябва да са 2 в 1

Views 43460
0 0

Снимка: БГНЕС

В отговор на въпроси Бойко Борисов коментира, че мандатът затова е даден на Корнелия Нинова, за да го държи до 15.09. Заяви, че това е несериозно и не й е играчка.

Посочи, че актуализацията на бюджета за пенсиите трябва да е придружена с увеличение на данъка и че той още май месец е казал, че ще има нови избори.

Посочи, че флашпаметите от машините за гласуване с нелицензиран софтуер ще са проблем при изборите, които трябва да са 2 в 1.

Партията, която върви надолу – БСП, държи мандат, това е парадокс. След като всички партии отказват да говорят с тях, продължават да държат мандата или се опитват да разиграят нов план на задкулисието или са купили някои депутати. А в петък г-н Трифонов обясни колко прозрачно и ясно вървят преговорите. Да, може да си ходите на гости, няма лошо. Те и сега няма да направят правителство. Още май казах, че няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран. Какво мнозинство им трябва? Те си ходят на гости: Мая, Христо Иванов. Едно е възможно: президентските избори трябва да ги проведе служебният вътрешен министър на Румен Радев. В кой сектор това служебно п-во се справи с проблемите: образованието ли? Оставете децата на мира. Ние сме твърдо за присъствен ден. Това, че проспахте месеци и не ваксинирахте, не са ви виновни децата„, заяви Борисов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Прокуратурата разследва инцидент със загинало 9-годишно дете в района на с. Пърличево

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана се води разследване по образувано досъдебно производство за инцидент със загинало 9-годишно дете в района на с. Пърличево Деянието е за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност. Установено […]