Борисов недоволен: Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев

Прочитания 82668
0 0

Мина месец от изборите и все още умишлено се протакат решенията. Поредните им лъжи вече станаха факт. Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев, да му променят кодексите, без изобщо да се занимават с ежедневието на хората. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на днешното заседание на правителството.

Той напомни, че днес е Велика сряда – ден на предателството, и неслучайно парламентът не се е събрал.

Голяма част от младите и красивите не ходят на работа, както бях предупредил. Те предпочитат да намират кусури„, заяде се министър-председателят.

Той благодари на министрите си, че са отговорни и продължават да действат.

Премиерът изтъкна, че Планът за възстановяване е изключително важен, а други планове нито някакви разумни предложения нямало.

Той обясни, че във вторник вицепремиерът Томислав Дончев го е представил в бюджетната комисия.

Понеже не чухме нищо градивно, възложихме на Томислав Дончев да започне консултациите със службите на Европейската комисия с оглед окончателното изпращане на проекта, съобщи още Борисов.

От своя страна вицепремиерът заяви, че страната ни е в състояние да стартира предварителната проверка на Европейската комисия.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Васил Димитров

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Парламентът приключи работа за днес, без да се разбере за дневния ред (ОБНОВЕНА)

Парламентът приключи работа за днес, без да приеме изобщо дневния си ред, стана ясно от думите на председателя Ива Митева от „Има такъв народ“, която излезе от Председателския съвет, продължил близо 2 часа и половина, предаде преди минути репортерът на Информационна агенция News24sofia.eu. Основният камък на раздора са промените в […]