Борисов на тръгване предупреди за машинното гласуване

Прочитания 42035
0 0
Снимка: Пресцентър на Министерски съвет

Задоволство от служебното правителство изрази бившият премиер Бойко Борисов при предаването на властта в сградата на Министерския съвет.

Вашият избор като отличен офицер и дипломат заслужава поздравления. Много от колегите министри се познаваме добре. Направен е прекрасен избор от президента Радев за всички вас. Имаме всичките аргументи да направим едно правилно, нормално, демократично предаване на управлението„, обясни Борисов на церемонията.

Тя бе закрита за журналисти, а за думите му медиите разбират от разпространеното от правителствената пресслужба видео.

Борисов изказва надежда, че служебното правителство ще направи едни прозрачни избори и че „няма да допусне с машинното гласуване това, в което се опасяват хората“. „Сиреч, много разчитаме на вас… за да е прозрачно, честно и демокрацията да победи.“

Бойко Борисов отбеляза, че до тук се е стигнало след пълен управленски мандат на коалицията ГЕРБ/ОП и отново разкритикува разпуснатото вече 45-то Народно събрание.

„И ако политическите партии в парламента имаха куража, вашия – с обръщане към служебните министри, сега можеше да имаме редовно правителство, редовен парламент и с огромно мнозинство и да вървим напред. Това не се направи и считам, че това не е правилно„, посочва Борисов.

Искрено ви желая успех, това ми е за трети път или четвърти път, в който сдавам. Много е трудно„, каза още бившият премиер и увери, че и той, и министрите му били на разположение, ако служебният кабинет има нужда от тях. Сега вече можели да си говорят на един език, защото и служебното правителство сега ще се чуди от къде да намира пари.

Защото цяла година никой не ме попита, откъде намираме пари. Само казваха „давайте, давайте, давайте…“

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Софи Димитрова

administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Микробус помете и уби мъж в Плевен

Мъжът е починал на място