Борисов: Лекувам се като всеки българин, нашите медици са сред най-добрите в света

Views 12109
0 0

Премиерът Бойко Борисов продължава да е със симптоми на общо неразположение. За състоянието сисъобщи самият той в официалната си страница във Фейсбук.

Той посочва, че няма промяна в здравословното му състояние и се лекува като всеки български гражданин, на когото е предписано домашно лечение от личния му лекар.

Борисов подчертава, че общото му състояние не му пречи да продължава да изпълнява служебните си задължения.

Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-добрите в света, ще премине и през това изпитание. Спазвайте мерките и се пазете!, пише той в социалната мрежа.

Припомняме, в неделя премиерът Бойко Борисов обяви във Фейсбук, че е с коронавирус. Преди това РЗИ официално му свали карантината след два отрицателни PCR теста.

Инспекцията наложи карантина на всички близки контактни лица на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков след положителен тест за COVID-19.

Вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов съобщи, че Борисов е добре и засега няма нужда от заместници.

Председателят на Центъра за защита на правата в здравеопазването д-р Стойчо Кацаров пък заяви, че столичната РЗИ е нарушила закона с отмяната на карантината на премиера. По-късно през деня стана ясно, че директорът на столичната РЗИ Данчо Пенчев е подал оставка

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Адриан Петков

Адриан Петков се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2020 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

13 години затвор за проститутка, наръгала пенсионер, защото не й дал 20 лева

13 години затвор за проститутка, наръгала пенсионер, защото не й дал 20 лева, съобщи Окръжна прокуратура – Кюстендил. Пострадалият П.Й. бил пенсиониран миньор. Живеел сам в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол. На 08.11.2019 г., заедно с двама негови приятели, се събрали в дома му. С мъжете била […]