Борисов е доволен, че войската върши много работа

Прочитания 107
0 0

Тренирайте, гответе се така, че винаги да сте живи, здрави и крепки. Такова обръщение направи премиерът Бойко Борисов по повод първото връчване на бойното и представителното знамена на Съвместното командване на специалните операции и честване празника на гарнизон Пловдив.

По думите му, ако на някои нещо се случи, войската на която най-много разчитаме показва, че са тези, които вършат най-много работа.

Пазете се живи и здрави и честит празник, завърши премиерът Борисов.

Tой изтъкна, че когато имаме вярата в себе си – тогава сме непобедими.

Имаше много съпротива да направим още една такава подобна структура, защото и за вас трябват машини и за вас трябва допълнително финансиране, но това, което съм поел като ангажимент ще изпълня, увери министър-председателят .

Борисов посочи, че имаме много скъпи други въоръжени сили, но тези са долу, където никой друг не може, така че пазете се живи и здрави.

Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме. И регионалните конфликти, и в световен мащаб, добави Борисов. След официалното приемане на строя от министър-председателя, се състоя ритуал по освещаване и връчване на бойното и представителното знаме и официално откриване на СКСО.

Премиерът напомни, че поетите от него ангажименти вече се реализират – осигурени са допълнително патрони за ученията и вече се строи казармата, така че през март месец догодина новата сграда да бъде завършена.

В Пловдив Борисов посети и духовната семинария „Св. Св. Кирил и Методий“, чиято сграда е ремонтирана основно с отпуснати от правителството 600 000 лева. Сменени са старите покриви, които бяха в много тежко състояние. Сменена е отоплителната система, а подовите настилки в сградата са подменени. 

Само може да се радваме, че е станало толкова хубаво, отбеляза той. 

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Радев поздрави Тръмп за 4 юли и отчете солидно стратегическото партньорство

Президентът Румен Радев поздрави президента на САЩ Доналд Тръмп по случай 4 юли, националния празник на САЩ – Деня на независимостта. Стратегическото партньорство между България и САЩ е солидна основа за все по-активната динамика в двустранните отношения, заявява в писмото си Радев. Този възход е естествено продължение на дългогодишното приятелство […]