Бизнесменът Веселин Денков: Бойко Борисов ме отвлече! (ВИДЕО)

Мис България Ивайла Бакалова говори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и предизвиква Борисов да си направи тест за бащинство

Прочитания 371357
910 83

Бизнесменът Веселин Денков, собственик на ресторанти като „Воденицата“ и „Лебед“ твърди, че е отвлечен с поръчка от Бойко Борисов в първото си цялостно интервю и след престоя в затвора.

Информационна агенция News24sofia.eu припомня, че срещу него има обвинения за поръчителство и финансиране на убийство, лихварство и плащане на протести с пари на Васил Божков – Черепа.

Бил ли е изнудван от хора на прокуратурата Иван Гешев, колко подкуп са му искали, той разкрива в предаването на Станислав Цанов в „Youtube“. Много сериозно звучи частта, в която се говори за запис на разговор с Яне Янев и как когато в България стигнеш до определен размер на бизнеса, влизаш „в прожектора“ на тези, от които зависят нещата в страната.

Категоричен е, че в България като пораснеш, трябва да си под светлината на прожекторите, за да имаш някаква защита.

Според мен прокуратурата изнудва хората и ги отвлича, и ги ограбва„, каза Денков.

Той заяви, че ако някой не може да си плати заем, който той е дал, заемът се връща по законов път, през съда и съдебен изпълнител. Но същевременно призна, че „щял да излъже„, че не събирал заеми по друг начин, но било „в миналия век“ – сега такова нещо било безумие.

Мис България Ивайла Бакалова говори за записите със скрити камери, къщата на Бойко Борисов в Барселона и предизвиква Борисов да си направи тест за бащинство.

Цанов изрежда на Денков имена на крими герои от близкото минало, за които той дава своята оценка.

На въпрос към Ивайла Бакалова дали някои от тези мъже са имали нездрав интерес към нея, тя отвръща, че много внимателно подбирала мъжете в живота си и гледала да не се държи така, че да предизвиква нездрав интерес.

Денков изрази опасения за живота на Бакалова, защото Борисов е заплашил, че ще я „размаже“. А за богатството си казва, че ДАНС му казали, че има 160 млн. евро „закопани някъде“. Давам 95% от тях, ако е така – парите непрекъснато са в обращение, уточни бизнесменът.

* Използвани са кадри от Youtube – каналът на „Цанов напред и нагоре“.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доналд Тръмп не се отказва от Белия дом

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в събота в интервю за Real America’s Voice, че само болест ще му попречи да се кандидатира за президент през 2024 г. Тръмп беше многократно питан за плановете си за 2024 г., но той така и не даде категоричен отговор, позовавайки се на […]