Безпроблемно протича приемът на изборни книжа в София

По-рано имаше забавяния в 23-та РИК

Views 21872
0 0
Снимка: БГНЕС

Без проблеми протича приемането на изборните материали и книжа в 23-та и 25-та районна избирателна комисия в сградата на НДК в София. Леко забавяне имаше в началото при приемането на протоколите в 23-та Районна избирателна комисия. За час около 100 комисии предават изборни книжа, уточни БНР.

631 СИК трябва да предадат изборни книжа в 23-та РИК, а 505 в 25-та.

По-рано имаше забавяния в 23-та РИК.

Лекото забавяне се дължи на това, че във всички СИК на 100% процента се преброяват контролните разписки и се съставят протоколи за това. Има и доста нови членове„, заяви говорителят на комисията Полина Витанова.

Спокойно и без проблеми продължава предаването и обработката и на изборните протоколи на 24 МИР-София в зала „Асикс Арена“. От общо 497 секционни избирателни комисии вече са предадени 270, което е над половината. Очакването е работата с протоколите нa секционните избирателни комисии да приключи в ранните часове на нощта.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Вотът зад граница: При 94.97% обработени протоколи

При 94.97% обработени протоколи в ЦИК извън страната 7 партии влизат в парламента. Разпределението на гласовете към 7 часа на 3 октомври е следното: ДПС – 32,57% ПП – 21,79% Възраждане – 14,19% ДБ – 9,82 % ГЕРБ- СДС – 8,98% ИТН – 4,70% БСП – 2,14% Български възход – 1,96%