Безлов иска международни експерти да разследват взривовете в Карнобат

News24sofia.eu
Views 5927
0 0

Когато възникна темата за военната помощ към Украйна, стана ясно, че не изнасяме за там, но имаме сериозен ръст към страни от Източна Европа. Заради политическата ни конюнктура избягвахме директния износ, но затова, че нашата военна индустрия е в риск започна да се коментира през април – май месец.

Това заяви пред БНТ Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията за взривовете в Карнобат.

Направени са големи усилия за частните и държавните военни заводи у нас, смята експертът. България е номер едно по производство и много ключова страна за производство на муниции за Украйна, посочи Безлов.

Той очаква разследване около пожара и взривовете на военните заводи в Карнобат. Безлов призова да се потърси и международна помощ в изясняването на случая.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ПП: Опозицията безчинстваше с процедурни хватки

Ние започнахме без парламентарен опит и това позволи на опозицията да безчинства с процедурни хватки в парламентарния процес. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Александър Ракшиев пред БНТ за работата на 47-то Народно събрание. Парламентарната игра е да изглежда, че се пречи на управляващите. „ГЕРБ и ДПС успешно се справиха

Read More »