БЕХ: „Булгатрансгаз“ е независим преносен оператор

Прочитания 1573
0 0
Снимка: БГНЕС

Българският енергиен холдинг очаква писмено потвърждение на искането на министъра на енергетиката за отстраняване на ръководството на „Булгартрансгаз“.

Пояснява се, че след като бъде получено такова, то ще бъде разгледано от Съвета на директорите на БЕХ.

Следва да се има предвид че „Булгартрансгаз“ ЕАД е вертикално интегрирано предприятие с двустепенна система на управление. То е независим преносен оператор, съгласно Закона за енергетика„, подчертават от БЕХ.

Те посочват и че решението на Съвета на директорите на БЕХ ще бъде публично оповестено.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В регионалното министерство търсят около 40 млн. лв. за разплащане с "Автомагистрали-Черно море"

В Регионалното министерство търсят пари за забавените заплати на служителите от „Автомагистрали – Черно море“ АД за ремонта на АМ „Тракия“ – около 40 млн. лв. В това увери служебният регионален министър Виолета Комитова при среща със синдикални представители от КНСБ и представители на „Автомагистрали – Черно море“ АД и на КНСБ. […]