Български възход има план и стратегия, ако получи третия мандат

Views 4335
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Филип Станчев

Третият проучвателен мандат се връчва от президента на партия по избор. Ако дойде при нас, ние сме готови, имаме план и стратегия. Ще говорим с всички партии. Трябва да сложим край на разделението. Това заяви в ефира на БиТиВи лидерът на Български възход Стефан Янев.

По думите му е безотговорно политиците да обясняват на гражданите защо не могат да водят диалог и да съставят правителство. Това е наш дълг към избирателите, подчерта той.

По отношение на хартиената бюлетина Янев заяви, че партията му ще гласува „Против“. Ние ще гласуваме за утвърждаване и разширяване на машинния вот. Нека живеем в 21 век, допълни депутатът. Според Янев темата за хартиената бюлетина може да бъде разменна монета за съставянето на правителство, но уточни, че тези разговори трябва да се водят открито.

Лидерът на „Български възход“ коментира и темата за войната в Украйна. Трябва да мислим за себе си и собствената си държава. Войната е близо до нашите граници. По думите му ние можем да дадем оръжие на Украйна. Той подчерта, че това ще е добре от гледна точка на бизнеса и ще отвори възможност за превъоръжаване.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Антония Иванова

Антония Иванова се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2020 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

"Всички ракети достигнаха целите си" - Кремъл отигра ядрен удар

Русия проведе мащабни тренировки за нанасяне на ядрени удари със стратегическите си ядрени сили. Ученията се провеждат на фона на повишения риск от използване на ядрени оръжия и разгърнатата кампания от страна на Русия с обвинения към Украйна, че е създала „мръсна бомба“. Руският президент Владимир Путин наблюдава учението на силите за стратегическо […]