Български шофьор е загинал при инцидент в Италия

News24sofia.eu

Той е прегазен от друг камион на пристанище Бриндизи

Views 2834
0 0
Снимка: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

Български шофьор на ТИР е загинал на пристанището на южния италиански град Бриндизи. Той е бил прегазен от камион, който е извършвал маневра на заден ход, съобщи БНР.

Според информацията шофьорът се е подготвял се да се качи на ферибота за Игуменица. След преглеждане на видеокамерите на кея и свидетелски показания на очевидци се смята, че той е слязъл от камиона си за да види нещо пред него и е бил прегазен от свой колега с друг камион, извършващ маневра на заден ход.

Своевременно му е била оказана медицинска помощ с опити за реанимиране, но тя е останала без успех. Води се разследване.

Заради инцидента фериботът, който пътува по най-късата редовна линия за Гърция, е потеглил от пристанището на Бриндизи с близо 5 часа закъснение.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Трайчо Трайков: Газът от Газпром би бил по-скъп от азерския

Кметът на софийския район „Средец“ и бивш министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков заяви, че ситуацията с газа в цяла Европа е безпрецедентна и обясни, че цената на руския газ от „Газпром“ сега би била по-неизгодна от тази на азерския газ, която се формира от цените на петрола, а те

Read More »