Автомобил се вряза в магазин в София

News24sofia.eu

По първоначална информация на шофьора му прилошало

Views 2296
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Автомобил се е блъснал в магазин в столицата.

От МВР потвърдиха за инцидента, като по първоначална информация пътното произшествие се е случило, защото на шофьора му е прилошало.

Инцидентът е станал в района на ул. „Бистришко шосе“ около 12 часа. Водачът е с леки наранявания.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Челен удар в тунел „Железница“, има пострадали (СНИМКИ/ВИДЕО)

Катастрофа в тунел „Железница“ с двама пострадали затвори движението през тунела. От Областната дирекция на МВР в Благоевград съобщиха за БТА, че сигнал за инцидента е подаден минути след 12 часа днес. По първоначална информация катастрофата е между два леки автомобила, пострадали са двама души, като няма информация да са

Read More »