Атанасова вижда Кирил Петков, който се крие зад доклади (ВИДЕО)

И в сигурността са аматьори, отсече тя

Views 42885
0 0

Изслушването на премиера показало в какъв хаос е държавността. Тази позиция изрази пред медиите в кулоарите на парламента Десислава Атанасова.

Изобщо не е ясно кой взема решенията, според нея. Петков опитал да се скрие зад някакви доклади.

ГЕРБ останали с впечатление, че в нарушение се взимали решенията.

От 37 изгонени, за които ДАНС е сигнализирала премиера, само 20 са дипломати. Останалите били персонал – готвачи, чистачки, фризьори. Атанасова попита Петков останалите изгонени с какъв статут са. И в сигурността са аматьори, отсече тя.

Абсолютно непознаване на закони, каза още Десислава Атанасова. Кирил Петков е объркан по принцип, смята тя и изтъкна, че нямало как той да се обърка от някакви доклади.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Асен Василев: 760 млн. лева повече от предвидените приходи ще влязат в държавната хазна (ВИДЕО)

На бюджетна комисията приходите бяха увеличени със 760 милиона в графата Данък добавена стойност. 760 милиона повече са предвидените от Народно събрание приходи спрямо това, което беше изчислено от Министерство на финансите. Това каза в кулоарите на парламента вицепремиерът и финансов министър Асен Василев. Приетата от депутатите нулева ставка на

Read More »