Атанасова изненадана, че Елена Гунчева напуска Възраждане заради нея

Views 24918
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова е изненадана от ролята, която й се приписва в 47 парламент. Пред медиите в кулоарите тя коментира статуса на напусналата Възраждане Елена Гунчева, че често е била в стаята на хората на Костадин Костадинов.

Някои народни представители ме обвиняваха, че сформирам нови коалиции с постове и снимки във Фейсбук, други твърдят, че заради мен напускат НС, коментира Атанасова. Като председател на ПГ тя е длъжна да контактува с колегите си от останалите групи. Тук е мястото да се водят разговори по най-различни теми, които са от дневния ред и от работата на парламента, и от дневния ред на българското общество, подчерта Атанасова.

Тя е изненадана от тълкуванието на Гунчева. Относно коалициите шефката на депутатите от ГЕРБ изтъкна, че за Северна Македония ще има нова коалиция- ПП,ГЕРБ,ДПС. Имало координация по това гласуване, защото за ГЕРБ най-важни били евроатлантическите ценности. Всички други внушения и размишления са твърде елементарни, категорична бе Атанасова.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Закопчаха двама мъже в момент на наркосделка в Горна Оряховица

В момент на наркосделка в Горна Оряховица са задържани двама мъже на 30 и 36 години, известни на полицията. При обиск у 30-годишният, според първоначалните данни клиент, криминалистите открили около 2 грама марихуана, същото количество амфетамин и 5 хапчета метамфетамин. Последвало обиск и в жилището на 36-годишния мъж, откъдето са […]