Атанасов: Правителството няма да падне при военна помощ за Украйна

Views 10762
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Българското правителство има разработен план при спиране на доставките на газ. Това заяви пред БиТиВи съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов. Спирането на доставките е остър опит на Русия за дестабилизация на политическата ситуация в страната, която няма да успее, уверен е той.

Още преди месец на закрито заседание в Народното събрание този план е обсъждан.

Питайте Борисов какво стана с неговата диверсификация, призова Атанас Атанасов. През следващата седмица парламентът ще реши за военната подкрепа за Украйна, по думите му.

Атанасов отрече посещението в Украйна не е PR акция, изтъкна той. Целта е да се видят нуждите на нападнатата страна. Правителството няма да падне при военно-техническа помощ за Украйна, според Атанас Атанасов. 2/3 от българите не искат предсрочни избори, според него.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Русия е възстановила подаването на газ за Полша (ОБНОВЕНА)

Доставките на руски газ за Полша по договора „Ямал“ бяха спрени за кратко в сряда, показват данни на газопреносните оператори в Европейския съюз, което поражда опасения, че Русия може да намали доставките за съюзниците на Украйна, използвайки „газов шантаж“, предава „Ройтерс“. И Полша, и България по-рано заявиха, че Русия ще […]