Атанас Зафиров: Без ГЕРБ и ДПС ще търсим съюзници сред всички

Views 5334
0 0
Снимка; архив БГНЕС

Ръководството на БСП има подкрепата на над 90% от органите и Националния съвет и партийната маса. Но да се говори за противопоставяне вътре е нелепо. Пряката намеса на Румен Радев се вижда и последният състав на служебния кабинет имаше намеса, но този път е прекалено демонстративна. Поставят се хора от вътрешната опозиция в левицата.

Това каза пред БНТ Атанас Зафиров, зам.-председател на Изпълнителното бюро на БСП.

Той е категоричен за позицията на партията, че „се разграничават от съпартийците, които участват в служебния кабинет и че всеки там е в негово лично качество и нямат отношение към неговата работа„.

Относно изборите: БСП в рамките на 20 дни трябва да се подготви за изборите, повечето водачи запазват местата си, запазва се формата Коалиция за България, отпадат „Комунистическа партия“ и „Нова зора“, с широкото ляво обединение ще се подписва документ за съвместно явяване.

Тежки избори„, вижда Зафиров – заради порочни практики, машинното гласуване, което ще затрудни възрастните хора. Надеждата е за по-висока актиност на изборите.

България е обречена на широки коалиционни управления, диалогът ще продължи, БСП показа, че е най-диалогичната партия и ще търсим съюзници навсякъде – без ГЕРБ и ДПС. Категорични сме„, обясни той.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

В Добрич разкриха отвличане и блудство с момиченце, което проси

Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност 40-годишният С.М. Той е обвинен в блудство с малолетно лице и противозаконното му лишаване от свобода, съобщават от прокуратурата. Той е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор. Пострадалото дете беше обявено за издирване, след като на 3 август […]