Атанас Атанасов за удара срещу руските шпиони: След дъжд качулка

Views 1928
0 0

След дъжд качулка.“ Така председателят на ДСБ и съпредседател на „Демократична България“ Атанас Атанасов коментира пред журналисти в кулоарите на парламента поредния удар на главния прокурор Иван Гешев срещу руските шпиони у нас.

Той обясни, че това са казуси отпреди няколко години, а сега се използват от главния прокурор Иван Гешев – да се опита да вдигне имиджа на специализираната прокуратура, защото знае, че предстои тяхното закриване.

Погледнете внимателно и ще видите, че казусите са отпреди години, посъветва още Атанасов.

Депутатът от ДПС Хамид Хамид беше лаконичен. „Някои се притеснява да не им разкрият шпионите най-вероятно„. Той посочи, че Министерски съвет са взети решения тази прокуратура, която си върши работата и разкрива руските шпиони, да бъде закрита. Затова този въпрос към носителите на решенията, призова Хамид.

От своя страна председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски заяви, че няма как да изрази позиция за руските шпиони с аргумент, че не е запознат със случая и няма информация. Вие може ли да коментирате факти, без да имате информация, каза още той.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Красимир Вълчев се надява подхвърлянето на НИМХ насам-натам да спре

Не чувствам осъзнатост за такава подкрепа в министъра на околната среда и водите, но поне не е негативно настроен за разлика от министъра на образованието и науката. Това заяви пред News.bg бившият образователен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Красимир Вълчев относно преминаването на Националния институт по метеорология и хидрология […]