Асен Василев ще бъде разумен с бюджетната актуализация

Views 8780
0 0

Министърът на финансите Асен Василев ще бъде разумен с бюджетната актуализация. Ще работим с колегите разумните предложения да бъдат приети, а неразумните ще отхвърлим, добави той.

Съвест. Това очерта като основна предпоставка за депутатите от „Има такъв народ“ да подкрепят тройната вече коалиция.

Макар и питан многократно, финансист номер едно не влезе в детайли относно евентуално преструктуриране на кабинета. „Нека да видим какво става на вота, след това ще имаме време за реакции„, лаконичен бе Асен Василев.

Той присъства на Софийския икономически форум III, където се събра политическият и икономически елит на България и на региона. На форума бе поканен и премиера Кирил Петков, но той отсъстваше.

Припомняме, тази сутрин от ВМРО причакаха премиера Кирил Петков пред дома му.

Софийски икономически форум III е организиран от Делфийският икономически форум и Център за либерални стратегии. Събитието цели създаването на широка платформа за диалог и комуникация.

Темите на обсъждане са руската инвазия в Украйна и ролята на България в региона на Югоизточна Европа и Балканите. Акцентите са върху енергетиката, сигурността и икономиката.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Таня Манолова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Светослав Малинов: В последните дни се появиха съмнения, че вота на недоверие ще успее

„От вот на недоверие, който изглеждаше с предизвестен резултат – че ще бъде успешен, изглежда последните няколко дни започнаха да се появяват съмнения. Пропукването може да дойде изненадващо от хора, които отсъстват или се въздържат.“ Това заяви пред БНР бившият евродепутат Светослав Малинов. Той допълни, че гласуването с „въздържал се“ […]