Асен Василев още не е чул ясни политики от ИТН

Прочитания 4400
0 0

Трябва да има яснота за политиките и трябва да има съгласие по тези политики„. Така служебният финансов министър Асен Василев коментира пред журналисти дали от „Има такъв народ“ са му предложили участие в новия им, втори проектокабинет.

По думите му трябва да има яснота за хоризонта, в които политиките ще се провеждат, и трябва да има свобода на избор на екип.

Василев посочи, че при първите разговори е имало неразбирателство относно политиките в икономическата сфера, които трябва да се провеждат.

На въпрос докъде стигна проверката срещу шефа на НАП Румен Спецов, Василев бе лаконичен: „Питайте Гешев.“.

Припомняме, че тримата министри от служебния кабинет Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков бяха поканени на разговори за съставяне на проектокабинет на ИТН с премиер Николай Василев. С последния те са водили разговори, но не са постигнали съгласие, както те самите обявиха с обща позиция до медиите. По-късно Николай Василев бе оттеглен като предложение. Тази сутрин Кирил Петков също заяви, че на втори разговори не е канен.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокуратурата иска ли Божков, се пита Бойко Рашков

Прокуратурата сама проверява себе си, този факт говори доста красноречиво каква проверка е извършила. Това заяви в парламента министърът на МВР Бойко Рашков по повод скандала с подслушването. „Разполагам с коренно различна информация, която ще предоставя на парламента, след като се формира парламентарна комисия, която ще се запознава с класифицираната […]