Арестуваха 42-годишен мъж в село Киселево за наркотици

News24sofia.eu
Views 1635
0 0

Окръжна прокуратура – Монтана разследва открита нарколаборатория в с. Киселево. Има задържан – до 24 часа 42-годишен мъж с инициали Д.К. в село Киселево, Монтана.

В телефона му е открита кореспонденция, съдържаща данни за пласиране на дрога, в това число снимков материал на мостри. Намерена е тетрадка със записи за отглеждане на коноп – дати на засяване, наторяване, съобщиха от прокуратурата. Иззета е зелена тревна маса е с тегло около 52 кг. Намерени са били и над 2 кг суха тревна маса. Уточнява се видът на наркотика.

Разследването е под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана.

След постъпила информация за държане на наркотици с цел разпространение в с. Киселево, област Монтана, полицаите открили в три помещения от къща модерно оборудвана нарколаборатория.

Разследавщите са установили остъклена оранжерия, монтирани устройства за отопление, поддържане на влажност и температура, осветителни лампи. Саксиите със засадените растения са били с гранули, предназначени за дренаж.

Проверяват информация за изтърпяно от арестувания наказание „лишаване от свобода“ в Португалия.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Образованието прави младежите по-добри хора, твърди премиерът

Образованието прави младите хора не само по-конкурентни на пазара на труда, но ги прави и по-добри хора. Затова продължаваме с ударните инвестиции в сектора. Образованието беше приоритет за нас през последните 4 години, ще остане и занапред, уточниха от Министерския съвет. Toва заяви премиерът Бойко Борисов, който посети Обединено училище

Read More »