Антон Кутев: Правим всичко, за да спрем купуването на гласове

Плащат се пари за 3-4 години напред

Views 14975
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Правим всичко възможно да спрем купуването на гласове или поне да го ограничим, ако не може да го спрем окончателно. Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ говорителят на служебното правителство Антон Кутев, съобщи БНТ.

По думите му служебният кабинет извежда на чисто нещата, които са се случвали в управлението на държавата.

По думите му става въпрос за системно сработване на властите, за да не се спре кражбата.

Плащат се пари за 3-4 години напред, без гаранции, коментира Кутев.

Допълни, че голяма част от средствата няма да се върнат, тъй като са били похарчени нерационално.

Припомняме, че вчера бяха задържани 15 души за купуване на гласове в Бургаския регион. Това се случи по време на полицейска акция.

По-късно бе съобщено, че сред задържаните има и двама полицаи.

Същевременно от прокуратурата съобщиха за образувани осем досъдебни производства, с цел продажба на гласове.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Ремонтират улица "Първа българска армия" в София от утре

От утре започва ремонтът на ул. „Първа българска армия“ в София, информират от общината. По време на строителните дейности ще се подменят инженерните мрежи, ще се изгради нова асфалтова настилка, тротоари, улично осветление и нова захранваща кабелна мрежа. Предвидено е изграждане на цялостно отводняване на пътните платна и тротоарите с необходимия […]