Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Анита Мейзер под карантина на Хаваите, бившата затворничка демонстрира луксозен начин на живот

Под карантина е поставена скандалната силиконка Анита Мейзер на Хаваите, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Това се наложило заради пандемията.

Мейзер отпътувала към Хаваите от Лас Вегас. Тя тихомълком се изнесе столицата на хазарта, след като изтърпява присъдата си у нас за смъртта на мъжа й Николай който бе задушен със свински опашки преди четири години.

Откакто стъпи на американска земя бившата затворничка демонстрира луксозен начин на живот. Твърди, че е изчистил от обкръжението си всички хора, които излъчват негативна енергия. Вероятно по тази причина около нея са останали малцина приятели, които я придружават в пътешествията й по света.

И този път Мейзер остана вярна на себе си и предпочита да прекарва ваканцията си на Хаваите с две-три приятелки. Компанията наема самостоятелна къща за гости в изолиран курорт, разположен хавайската джунгла в непосредствена близост до плажа. Миската предприема екзотично пътуване, след като на острова мерките срещу коронавируса са леко облекчени и авиокомпаниите увеличават броя на полетите си от континенталната част на САЩ към световната туристическа дестинация.Въпреки разхлабването на режима и колосалните загубил за туризма, Хавайските институции продължава да налагат строга 14 дневна карантина за всички пристигащи.Властите строго следят за спазване на изолацията, разбира се от постовете на Мейзер в мрежата.

Тя прекара 2 седмици в хотелската си стая, а дните й минават в четене на книги на верандата с изглед към океана, разговор с приятелките и леки разходки в джунглата.Сексбомбата стоически издържа карантината, след която започна истинската ваканция, която ще продължи още две седмици. След изолацията Анита побърза да се наслади на прекрасните хавайски плажове със златист пясък и изумрудени води, пише „България Днес“.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Радев: Спортът възпитава качества, ценност и характер

Президентът Румен Радев откри международния турнир Sofia Karate Open...

Две жертви при израелска атака на Западния бряг

Израелските сили размениха огън с палестински екстремисти в окупирания...

Иран се подигра на оръжията на Израел – били детски играчки

Външният министър на Иран отказа да признае, че Израел стои...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Италианската полиция задържа въоръжен издирван американец на площад „Свети Петър“

Италианската полиция е арестувала миналата седмица "най-издирван" беглец от САЩ,...

Израел започна да сваля иранските дронове (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=fbuhuKhE15Y Израелските военни са започнали да прихващат ирански безпилотни летателни...

Камерън обясни защо Великобритания не помага на Украйна, както на Израел

Британският външен министър Дейвид Камерън заяви, че Великобритания и...

БСП иска оставката на Росен Желязков (ВИДЕО/ДОКУМЕНТ)

https://www.youtube.com/watch?v=KTQ4HMQ3kZg Парламентарната група на БСП за България поиска оставката на...

САЩ отново предупреждават Израел срещу офанзива в Рафах

Американски служители отново изразиха загриженост пред израелските си колеги относно...

Двама са арестувани за стрелбата с въздушно оръжие в квартал „Люлин“ в София

Двама души са задържани за стрелбата с въздушно оръжие...

Китай призовава към спокойствие в Близкия изток (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=fbuhuKhE15Y В изявление Външното министерство на Китай заяви, че е...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img