Анастас Герджиков остава ректор на СУ „Св. Климент Охридски“

Прочитания 13819
0 0

Членовете на Общото събрание на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ не приеха предложената оставка на проф. Анастас Герджиков, пише „24 часа“.

Ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков представи мотивите си да се кандидатира за президент на Република България. Припомняме, той загуби на втория тур от Румен Радев.

На изразената готовност веднага да подаде оставката си, ако Общото събрание смята, че кандидатурата му е повлияла негативно на Софийския университет, колегите му заявиха, че трябва да продължи мандата си.

Общото събрание на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведе в съответствие с противоепидемичните мерки в онлайн формат. В заседанието на върховния колективен орган на университета участваха 336 регистрирани участници.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокуратурата подхвана Бойко Рашков

Софийската градска прокуратура е поискала разкриване на данъчна и осигурителна тайна на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, съобщава „Дневник“. По предварителна информация искането е било отправено в началото на седмицата. Все още не е ясно какви са предметът на производството и неговият характер – досъдебно производство или предварителна проверка. СГП

Read More »