Реклама

https://www.gerb.bg/bg

АБВ: „Пулицър“ за фотографките на евроеротичните снимки на Борисов

От АБВ искат незабавното отстраняване на ГЕРБ от властта. За това настоя лидерът на АБВ Румен Петков на пресконфереция след заседание на Националния съвет на партията.

От партията настояват за генерална промяна на методите на държавата, на публичната комуникация, информираността на обществото и правосъдие за всеки.

Скандал, срам и позор. Имаме ситуация, в която липсата на държава е повече от очевидна. Имаме обостряне на общественото внимание, което минава всякакви граници. Имаме вулгарна и цинична наглост на речта на премиера, коментира Петков скандалния аудиозапис с министър-председателя.

От АБВ питат защо прокуратурата не е проверила и скандалния запис с премиера Борисов. Хората няма за какво да ни вярват и премиерът не иска да се проверят твърдения, свързани с него, изключително грозни, негодува Румен Петков.

„А за тази фотосесия на евроеротичните снимки на премиера Бойко Борисов няма съмнения, че фотографките могат да грабнат „Пулицър“, заяви Петков за снимките на премиера от спалнята му“, отсече бившият вътрешен министър от Тройната коалиция.

От АБВ ще изпратят писмо до управителя на БНБ Димитър Радев, с което ще поискат информация за март, април и май с колко са намалели спестяванията на българските граждани.

Заместник-председателят на АБВ Любомира Ганчева посочи, че лидерството си личи по време на криза и по време на кризата с коронавируса се видяло, че лидери сред управляващите няма. Кризата може да бъде разделена на три етапа – здравен, омекотяване на икономическите последици от кризата с коронавируса и възстановяване на икономиката.

В момента всички прогнози на правителството и ЕК показват, че заради пропускането на помощта от страна на държавата, икономиката ни ще спадне до 10%, предупреди тя. Няма нито една мярка, която да е стартирала работа и да е постигнала целите си, смята Ганчева. Ако в Европа говорят за възстановявне на икономиката, то българското правителство говори за усвояване на средствата и тяхното преразпределяне, отбеляза Ганчева.

От АБВ призовават да бъде организиран социално-икономически съвет за състоянието на българската икономика. Всичко останало е пародия и се отразява на икономиката и домакинствата, предупреди Ганчева.

Владимир Маринов, заместник-председател на АБВ посочи, че законодателството ни с концесията не е адекватно на ситуацията. В България продължават да се отдават обекти на концесия, без да се зачита мнението на местната власт. Общините получават очисления, които са в определен размер, спрямо отчета на инвеститора, регистриран в съответното министерство, каза Маринов.

От АБВ питат защо трябва да бъде отдадено летището на концесия? За това от партията считат, че трябва да има промяна на законодателството в на концесията и да бъде включена местната власт тях.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Главчев продължава с масовата смяна на заместник министри

В Министерството на иновациите и растежа, МОСВ и МТСП

Задържаха 1,4 тона кокаин на пристанище край Стокхолм

Шведската митническа служба хвана 1,4 тона кокаин, едно от...

С нови 80 автомобила обновяват изцяло автопарка на ДАИ

Автопаркът на ИА "Автомобилна администрация" е изцяло обновен с...

САЩ готвят сурови санкции срещу китайски банки

Съединените щати подготвят санкции, заплашващи да изключат някои китайски...

Радев поде кампания за домакинство на Зимните младежки олимпийски игри 2028 г.

Президентът Румен Радев предлага България да се кандидатира за домакин...

Обмислят създаване на нов закон за земеделските кооперативи

Министърът на земеделието и храните и браншови организации се...

Google уволни 28 служители заради протести срещу договор на компанията с Израел

В отговор на седящи демонстрации против договор с Израел на стойност...

Нови разкрития в News24sofia.eu за намушканата жена в софийския квартал „Надежда“ 4 (СНИМКИ/ВИДЕО)

СДВР издирва 28 - годишен мъж, който е криминално проявен, научи още News24sofi.eu

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img