9 катастрофи и загинал пътник на АМ „Тракия“

News24sofia.eu
Views 28202
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Пътник е загинал в катастрофа на АМ „Тракия“ тази сутрин. За по-малко от три часа на АМ „Тракия“ в посока Бургас станаха 4 катастрофи между 130-и и 138-и километър на автомагистралата. До 10 часа в първия ден на месец август инцидентите в същия участък нараснаха до 9, съобщи БиТиВи.

В резултат на инцидентите има огромно задръстване в двете посоки на АМ „Тракия“ тази сутрин край Пловдив.

При катастрофа около 09:00 часа, кола се преобърна по таван и запуши движението към морето. Има загинал пътник на път за болницата, други двама са с травми. В посока столицата колоната на същото място е няколко километра заради ремонт.

Четирима души са загинали, а 22 са ранени при 19 тежки произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР.В София са станали 14 леки катастрофи, при които няма ранени или починали.

През юли при пътни инциденти в България са загинали 63 души, а 899 са пострадали. От МВР отчитат 700 тежки катастрофи на територията на страната през миналия месец.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

МОН отчете близо 1 млрд..лв. повече инвестиции в образованието

Министерство на образованието и науката представи отчета за свършеното през мандата за 7 месеца управление в кабинета на Кирил Петков. 961 млн. лв. повече инвестира държавата в образование и наука през последните седем месеца. От тях в детските градини, училищата и университетите 785 млн. лв. над средствата от 2021 г.

Read More »