66-годишна жена откраднала дарения от джамия в село във Варненско

Views 2645
0 0

Ходжата в село Дъбравино, област Варна, вчера около обяд е подал в полицията сигнал за извършена кражба на метална кутия с дарения от джамията, която обслужва.

Криминалистите реагирали бързо и скоро установили извършителя – 66-годишна жена от Нови Пазар, съобщиха от полицията.

Жената е задържана с полицейска мярка за срок  до 24 часа. Тя е върнала откраднатите 90 лева на монети и 490 лева в банкноти с протокол за доброволно предаване.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратурата.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Румънка скри 41 000 евро в дамската си чанта

Митнически служители откриха недекларирани 41 000 евро на Митнически пункт Малко Търново при проверка на влизащ в страната лек автомобил, съобщава Агенция „Митници“. Валутата с левова равностойност 80 189 лева е била укрита на дъното на дамска чанта под лични вещи. На 18.05.2022 г. на МП Малко Търново на 18.05.2022 г. […]