43 горски пожара бушували в Гърция през последните 24 часа

Огнен ад

Прочитания 425
0 0
Снимка: EPA/News24sofia.eu

Общо 43 горски пожара избухнали в Гърция през последните 24 часа, съобщиха от пожарната в Атина.

С тези пожари се бореха общо 436 пожарникари, 187 пожарни коли, 8 наземни екипа и 1 хеликоптер, подпомагани от доброволци и резервни резервоари от общините, където е възможно, отбелязва „Та Неа“.

Повечето от тези пожари бяха овладени скоро след избухването им, докато пожарната продължава да разследва причините за тези пожари.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦИК издирва членовете на една секция в Англия

Централната избирателна комисия и до този момент не е излязла с окончателни резултатите от преброяването на гласовете от предсрочните парламентарни избори, които се състояха в неделя, 11 юли, въпреки че отчитането на резултатите е много по-бързо, следствие на въведеното машинно гласуване. Днес се очаква да пристигнат протоколите от последните четири […]