22-годишен моторист загина при катастрофа в Пазарджик

Прочитания 2156
0 0

Моторист загина при сблъсък в метален стълб в Пазарджик, съобщава Нова телевизия.

22-годишният мъж загубил контрол над мотоциклета си „Ямаха“, отклонил се от пътното платно и се ударил в стълба от уличното осветление.

Вследствие на удара водачът е получил черепно-мозъчна травма, а по-късно е издъхнал в болницата.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КНСБ: В България трайно недостигат медициниски сестри

Двойно по-малко са медицинските сестри в България, в сравнение с държавите от ЕС. Недостигът на медицински сестри у нас е траен. Сега те са едва 440 на 100 000 души население при средно 840 за Европейския съюз. За достигане на средното равнище за ЕС, са необходими още 30 000 медицински сестри. Това […]