Тодор Стефанов с награда за “Млад журналист” на 2020 година!

Кой е той:

Прочитания 8431
2 0

За трета поредна година журналиста от Информационна агенция News24sofia.eu Тодор Стефанов поучава наградата от ЦНСТ – Варна “Млад журналист” на 2020 година, съобщиха те в прессъобщение до медията ни.

Поредната награда към Тодор Стефанов е заради отразяването на социалните проблеми в България и най-вече, случващото се в социалните домове за изоставени деца у нас.

Кой е той:

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Заев: Опасно е да се блокира парламент в пандемия

След обявените от Мицкоски нови протести в сряда