Криминално проявен наръга куче в София без причина (ВИДЕО)

Това е втори случай в столицата само за последните две дни

Прочитания 8312
0 0

Криминално проявен мъж наръга с нож куче в столичния квартал „Надежда“, аламираха от DOG Help-BG, като публикуваха и видео на безпричинното зверство.

По техни думи това е второ нападнато животинче в столицата в рамките на два дни.

Молим за споделяния!!! За два дни две наръгани кучета в София!!! Кога ще има работеща зоополиция! Тук се вижда и се знае кой е извършителят и ще бъдат пуснати сигнали в прокуратурата. Това зверство се случва в кв. „Надежда 4“. Пред магазин, където хората са се грижи ли за кучето. Без причина Митко Д. Минава и промушва кучето във врата. Човекът е с криминално минало и е известен в квартала. Кучето засега е в добро състояние, предложили сме ветеринарна помощ на хората, които го обгрижват, но те ще го заведат при техния ветеринар в близост. Кога ще има наказани?, питат от DOG Help-BG.

Нападателят на Белчо е заловен от полицията. Оцелялото куче търси дом с голям двор, в който да може да се разхожда свободно и безопасно.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Росен Карпузов: Коя е най-сигурната професия?

– Коя е най-сигурната професия? – Журналист в Алфа ТВ. – А защо? – Защото ги пазят повече полицаи, отколкото министър Сачева пазят. Вчера репортерите на телевизията не бяха допуснати да заснемат и евентуално да задават въпроси на министър Сачева. Кордон от полицаи, на брой около два пъти повече от […]