Борисов: Кризата ни съсипа

Прочитания 28675
0 0

Кризата ни съсипа. Това стана ясно от коментара на премиера Бойко Борисов.

Той вече имал усещането, че пандемията не е от месеци, а от години в живота ни.

Премиерът смята, че с тези затваряния на държавите положението е лошо.

Хем не се дава никакъв реален ефект за заболяването, хем се нанасят огромни щети на бюджетите, опасява се той.

Всички заводи продължават да се разширяват, заяви Бойко Борисов по време на посещението си в завод за военни коли край Самоков.

Дотук за бизнеса сме дали 1 млрд. лева, похвали се той и изтъкна, че резултатът бил много добър.

Всички заводи продължават да се разширяват, за радост има и инвестиции, заяви още Борисов.

За него е важно да работят хората, за да имат пари, да се чувстват добре и да имат гаранция, че няма да ги уволняват.

Всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, категоричен е той.

Единият реактор в АЕЦ „Козлодуй“ работи само за загубите, които имаме по мрежата, затова трябва да има енергийна ефективност, подчерта още Бойко Борисов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Хванаха с подкуп инспектор от пожарната в Плевен

Заловиха с подкуп инспектор от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Плевен. Подкупът е бил поискан, за да не бъдат съставени задължително предписание за отстраняване на нарушение, както и акт за нарушение във връзка със строителен обект в града. Инспекторът настоявал, че при изграждането на жилищна сграда не […]