Още няма обвинение за убийството на двете деца в Сандански (ВИДЕО)

Двамата родители на децата са в ареста

Прочитания 34156
0 0

Очаква се днес да бъде повдигнато обвинение за убийството на двете малки деца в Сандански. Вчера бе съобщено за трагедията, в която загубиха живота си деца на 3 и 5 години.

Двамата родители на децата са в ареста и са разпитвани цяла нощ. Показания в полицията са дали и бабата и дядото на децата.

По първоначална, но непотвърдена официално информация, убийството е извършено от майката в момента на афект. Все още не се знае какво я е подтикнало към престъплението.

Знае се, че в семейството е имало проблеми, а родителите са били в процес на раздяла. Преди месец жената е напуснала мъжа си и отишла да живее при родителите си, но после се върнала. Майката и бащата имали спорове за родителските права над децата.

Няма данни жената да е психично болна.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Военни даряват във ВМА кръвна плазма за лечение на COVID-19

Военни даряват кръвна плазма за лечение на Covid-19. Акцията се провежда в Центъра по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия (ВМА) между 23 и 27 ноември. За да не се получават струпвания, е създаден график и военните са разпределени по дни. Със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов от 9 ноември […]