Зловещи подробности от кървавата къща на ужасите в центъра на Сандански (ВИДЕО)

Когато бащата Георги се прибрал от работа, се наложило да разбие вратата на жилището, а там се натъкнал на кошмарната гледка

Прочитания 31522
0 0

Жестоко двойно убийство на деца смрази днес на свечеряване Сандански. В сигнал до телефон 112 е съобщено, че в къща на улица „Скопие” 23, която се намира в непосредствена близост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина.

Районът веднага е отцепен от полиция, линейка с екип на Спешен център е пристигнала за минути, но медиците само констатирали смъртта на децата.

Какво се е случило в злокобното жилище, тепърва следствието ще установява. Това, което се знае, е, че майката се казва Кристина и работи по програма за временна заетост като касиер-домакин в ПГ „Яне Сандански” в града. Към момента на убийството е била в болничен и се е намирала с децата в жилището. Бащата се казва Георги, горски служител.

На улицата, на която живеят, днес се коментираше, че от известно време семейството преживявало труден период, съпрузите имали проблеми и жената приемала медикаменти, пише struma.bg.

Днес Георги се прибрал от работа, но вратата на жилището била затворена. Умолявал Кристина да му отвори, но тя отказвала. Притеснил се, защото не чувал децата, както обичайно. Разбил вратата и се натъкнал на потресаващата гледка. Веднага се обадил на тел. 112.

Какво точно е станало, може да се предполага, но следователите предстоят да установят категорично. До късно тази вечер в полицейското управление са разпитвани свидетели и близки на семейството.

Майката при задържането е гледала в една точка и се е държала неадекватно, не е давала никакви смислени отговори на въпросите, не е признала, че тя е извършила убийството, въпреки че фактите са в потвърждение на тази версия.

Сред призованите за разпит е била и бабата на децата – Валя Д., която е уважаван учител по английски език в едно от училищата в Сандански.

Контакти и информация за автора:

Екип News24sofia.eu

Информационна агенция News24 България
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Нинова: Управляващите отхвърлиха мерки в помощ на 5 млн. българи

Днес, водени от грижа за хората, предложихме ДДС на лекарствата да се намали с 9 %, да се отмени плоският данък и да се въведе прогресивно облагане, да се приеме семейно подоходно облагане в помощ на семействата, децата до 14 години да получават безплатно лекарства, работещите млади хора до 26 […]

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: