Майките от „Системата ни убива“ с факелно шествие от Министреския съвет (ВИДЕО)

От тях никой не се интересува.., казват майките и призовават за възмездие

Прочитания 11536
1 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Тодор Стефанов/

Майки от гражданската инициатива „Системата ни убива“ организират тази вечер факелно шествие от Министреския съвет. Това заяви пред Информационна агенция News24sofia.eu Вера Иванова.

Шествието е в памет на „децата – жертви на политиката на социалните грижи за извеждане от специализираните домове.

Според майките, жестоката истина на тази политика показва, че деца с увреждания се захвърлят в , цитирам, „къщички на ужасите„.

От тях никой не се интересува.., казват майките и призовават за възмездие.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Безпрецедентно: 2243 нови случая на коронавирус, 42 жертви

913 от новозаразените са в София...
Снимка/източник: pixabay.com