Радев е с отрицателен тест за Covid-19, пожела на Борисов бързо възстановяване

Прочитания 7452
0 0
Снимка/източник: БГНЕС

Президентът Румен Радев е с отрицателен тест за коронавирус.

Във „Фейсбук“ той съобщи, че резултатът от днешния тест е отрицателен.

В изпълнение на разпоредбите на РЗИ днес, 25 октомври, отново си направих тест за коронавирус, заради новината за позитивния тест от вчера на президента на Полша след участието му в срещата на върха на инициативата „Три морета“ в Талин на 19 октомври т.г. Резултатът и от днешния ми тест е отрицателен. Нямам никакви симптоми и оплаквания, написа той в социалната мрежа.

https://www.facebook.com/President.bg/posts/2694128850904522

Той пожела на премиера Бойко Борисов бързо възстановяване, след като по-рано днес министър-председателят съобщи, че е с коронавирус.

На всички болни, на моя колега и приятел Анджей Дуда и засегнатите от пандемията сънародници, сред които е и министър-председателят, пожелавам бързо възстановяване. Продължавам със събитията от моя календар при спазване на санитарните изисквания, пише Радев.

Не правя тестове за опровержение на разпространяваните внушения и спекулации, а в изпълнение на предписанията на здравните органи и от уважение и грижа към хората, с които се срещам, заключи той.

Припомняме, визита на държавния глава в естонската столица по повод инициативата „Три морета“ бе предсрочно прекратена, след като стана известно, че е бил в контактен със заразен с коронавирус.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Калин Иванов

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Скандални разкрития за 14-г. Тунджай, зловещо наръгал 13-г. Диана в гърдите (ВИДЕО)

Момчето е било със СОП, пие лекарства и има тикове, каза кметът на село Скобелево