Цветан Цветанов обвини Борисов в умели маневри за прокарване на руските интереси

Премиерът смятал, че може да надиграе всеки

Прочитания 11317
0 0

Премиерът Бойко Борисов умело маневрираше между всички. Той смяташе, че ще може да надиграе всеки, за да прокара руските интереси. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, цитиран от БГНЕС.

По негови думи през третия мандат на ГЕРБ не е направено абсолютно нищо.

Той настоя да се ограничи политиканстването, защото с популизма, наблюдаван през последните години, никой не решавал проблемите.

Цветанов подчерта, че е необходим политически и обществен консенсус. Когато обаче нямало политическа воля за това, нямало как да се стигне до истината.

Според него „държавата днес отсъства от реалните геополитически решения„.

Лидерът на „Ребупликанци за България“ бе категоричен, че в днешното състояние на парламента няма кой да води смислен и задълбочен дебат по темите, свързани с националната сигурност и с хоризонта, който да очертае страната ни.

По негови думи „Републиканци за България“ е за всички хора, които искат някаква нормалност и промяна, а през всички тези години не са намирали съответната алтернатива, за която да дадат своя глас.

От тази гледна точка мисля, че повече ще бъдат непознати лица и непринадлежащи на старата формация, от която бях част преди време, но в същото време не съм обърнал гръб и не съм затворил телефона на всеки един, който е искал да подкрепи проекта „Републиканци за България“ и до коро да е бил част от други политически формации от център-дясно, поясни Цветанов.

Според него днес в политически план дебатите били много принизени и не са политически, а повече махленски.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Нина Александрова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Хаосът с COVID мерките - заради липса на доверие във властта, а не на дисциплина

Нинова не одобрява управлението на кризата