Кирил Десподов: Добре съм психически, нямам никакви проблеми (ВИДЕО)

„Унгария не бяха по-добри от нас“

Прочитания 10183
0 0

Една от звездите на националния отбор и ново попълнение на хегемона в българския футбол Лудогорец – Кирил Десподов, говори след загубата с 1:3 от Унгария. Крилото влезе в игра през второто полувреме и се отличи с няколко добри пробива.

Как да е добро настроението в отбора след този мач. Тежко е. Много време очаквахме този мач и накрая така се случи, че ни победиха с две положения за първите два гола„.

Мисля, че не бяха по-добри от нас. Последните 30 минути направихме по-добри атаки, но ни вкараха 3-ти гол и той ни довърши. Аз не бях пренавит. Влязох мотивиран и дадох всичко от себе си. Мисля, че и другите момчета не бяха пренавити. От много години не сме имали толкова важен мач. Мисля, че играхме много по-добре от тях„, продължи Десподов.

Как така сега накъде? Ние сме професионалисти. След 3 дена имаме мач. Трябва да се опитаме да забравим този, впреки че ще е много трудно. Мисля, че отборът играе много по-добре от преди. Има класа. Не го казвам да се оправдавам, но мисля, че късметът беше на тяхна страна„.

Не съм се изненадал, че не бях титулят. Мисля, че треньорът взе правилно решение, тъй като не съм играл от 2 месеца. Не бях готов да се включа от първите минути„.

Нормално е да има реплики от трибуните. Добре съм псически, нямам никакви проблеми. Все пак аз съм професионалист. По темата няма да коментирам нищо. Имам мачове за националния отбор – днес не игра ЦСКА, не игра Лудогорец, не игра Левски. Коментирам само националния отбор. След това ще изляза на пресконференция и ще кажа всичко, което искам да кажа„, завърши Кирил Десподов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Костантин Иванов

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Извънредно: Зверско меле край Елхово

Пътят между Елхово и Лесово е затворен заради тежкия инцидент