Освободиха предсрочно от затвора един от „Наглите“

Според съда Ивайло Ефтимов се е поправил зад решетките

Прочитания 1183
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Освободиха предсрочно от затвора осъден по делото „Наглите“, съобщава Нова телевизия.

Решението е на Софийският апелативният съд.

Ивайло Ефтимов-Йожи излиза 2 години и 5 месеца по-рано от затворническото общежитие „Казичене“. Той беше осъден като член на групата за отвличания „Наглите“ на 18 години затвор.

Мотивът за освобождаването му е, че той е изтърпял повече от 2/3 от наказанието си – 15 години и 6 месеца. Освен това според съдиите Ефтимов се е поправил и превъзпитал в затвора.

Данните по делото безпротиворечиво и еднозначно сочат, че към настоящия момент с примерното си и позитивно поведение, както и с отговорното си и честно отношение към труда Ивайло Ефтимов е дал достатъчно по обем и съдържание доказателства за своето поправяне, е позицията на магистратите.

За това пред съда становища дали от затворническото общежитие „Казичене“, както и Замфир Драганов – началник на ЗО „Казичене“. Той отбелязал, че процесът на поправяне и превъзпитание при Ефтимов е завършил и че корекционната работа с него е приключила.

Припомняме, Ивайло Ефтимов заедно с Прокопи Прокопиев бяха обвинени и осъдени за това, че в периода октомври 2007 г. – декември 2009 г., са образували и ръководили в София организирана престъпна група за отвличания на хора.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Изпратеният до ЕП видеозапис за злоупотреби в МЗХГ бил политическа провокация

Разпратеният до всички евродепутати видеозапис от т.нар. „Отровно трио“, който според тях свидетелства за прикриване на злоупотреби в Министерство на земеделието, вече е коментиран и целта на въпросното видео е била „политическа провокация“. Това заяви земеделският министър Десислава Танева в Сливен, цитирана от БНР. Изпратеният запис е на нейн видеоразговор със земеделски производители, в който според Триото, тя […]