Младежи от „Системата ни убив“ помагат на бедни семейства (СНИМКИ)

Ралица Максимова добавя: „Победа“

Прочитания 2584
2 0
Read Time:25 Second

Младежите от „Системата ни убив“ продължават с каузата в подкрепа на деца от бедни семейства.

Това съобщиха самите те във Facebook страницата си.

Под публикацията не закъсняха и коментари:

Спаска Пешева: „Да сте живи и здрави и Господ и на вас ще помага защото имате добри сърца„.

Ралица Максимова добавя: „Победа„.

Както вече няколко пъти Информационна агенция писа, че майките от „Системата ни убива“ имат от своя клауза да помагат на бедни хора или на други майки с деца, които имат увреждания.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Мъж подаде фалшив сигнал, че е убил жена си в Кърджали

Мъж подаде фалшив сигнал, че е убил жена си в Кърджали. Вчера около 15:00 часа следобед е подаден сигнал от мъж, представил се с фалшиво име. Той заявил, че е убил жена си. Полицията в Кърджали започнала проверка по случая. Час по-късно полицията открила подателя на неверния сигнал. Това бил […]