Ден 83: Пушката ще гръмне на 3 октомври. Колкото по-оглушителни сме, толкова по-силно ще се чуе в Брюксел (НА ЖИВО)

Друг от демонстрантите призова хората да пишат жалби и имейли на всички институции – не само нашите, а и на европейските

Прочитания 6816
0 0
Снимка/източник: Даниел Василев, News24sofia.eu

Под наслов „Нас не ни е страх“ за 83-ти ден се събраха протестиращи на площад „Независимост“, предаде репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

Протестът има успех. Утре ще има доклад на ЕК. Удряме по два фронта – европейския и нашия. Това е добър сигнал. Това е едно чудесно начало, нали г-жо Караянчева. Заслужавате да ви викат „Оставка“, каза адвокат Николай Хаджигенов.

83 дни хората в тези сгради се правят, че не ни забелязват. Искаме и оставката на Валери Симеонов, онзи, който си позволи да нарича майките кресливи жени. Ние, тук на площада, сме били мафията! Били сме платени! Има ли някой такъв тук? Няма да се откажем, ще бъдем всеки ден тук. Оставка!, заяви един от протестиращите.

Друг от демонстрантите призова хората да пишат жалби и имейли на всички институции – не само нашите, а и на европейските.

Това е пистолет глок на всяко шкафче. Уплаших се, че шкафчетата ще свършат. Пенсионерите, които ще получат по 50 лв., са изкупили тези шкафчета, за да си прибират парите. У нас пари се вземат от тези, които крадат народа си. Вътрешният министър да сезира КОС защо оръжие се държи не по надлежния ред. Българският премиер си държи на нощното шкафче пистолет. От драматургията знаем, че той ще гръмне в трето действие, независимо дали е бутафорен или не. „Пушката“ ще пукне на 3 октомври. Нашата „пушка“ ще прозвучи оглушително. Ще я чуят чак до Брюксел. Колкото по-оглушителни сме на 3 октомври, толкова по-силно ще ни чуят в Брюксел. Оставка!

Днес е уникален ден за българската демокрация – „Оставка“ за Гешев и за Караянчева, каза Арман Бабикян от Отровното трио.

През изминалите години се опитаха да ни убедят, че политиката е мръсно нещо. Но те стоят в политиката. Затова нека всички ние влезем в политиката. Ние искаме да махнат този търбух от нашия гръб. Трамплин е този площад, допълни той.

Всеки един български гражданин има право да отиде в политика, ако получи доверието на хората, а не само онези в Народното събрание.

Ден 83 на протест 👊🇧🇬

Публикувахте от Отровното трио в Вторник, 29 септември 2020 г.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Андриян Петков

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

276 нови случая на коронавирус, шестима починали

4 736 теста за последното денонощие