Продължава първото заседание на 50-ия конгрес на БСП

Първото заседание на 50-ия конгрес на партията ще завърши цикъла от отчет и избори в БСП, който започна декември миналата година

Прочитания 1164
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second
Снимка/източник: Даниел Василев, News24sofia.eu

Продължава първото заседание на 50-ия конгрес на БСП. Заседанието се провежда в зала 1 на НДК. Днес форумът трябва да започне в 9.30 ч. с Доклад на Комисията за провеждане на избора за национални органи на БСП, предаде Любословие.БГ.

Именно в този доклад трябва да станат ясни резултатите от изборите за национални органи на партията.

Вотът за членове на Националния съвет и състав и ръководство на Общопартийната контролна комисия започна снощи малко след 23.00 ч. и продължиха до 00.30 ч. през нощта.

Делегатите гласуваха за състав на Националния съвет в две листи – основна и младежка.

Над 700 са кандидатите за членове на Националния съвет от основната листа. Малко над 100 са кандидатите в младежката листа.

31 от членовете на Пленума бяха избрани вчера по обяд по време на делегатските съвещания на всички структури от многомандатни избирателни райони.

Първото заседание на 50-ия конгрес на партията ще завърши цикъла от отчет и избори в БСП, който започна декември миналата година.

Конгресът трябва да разгледа и резолюцията срещу проявите и настъпленията на неофашизма и неонацизма в Европа, както и политическа декларация на 50-ия конгрес за развитието на БСП и приоритетите на нейната политика.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Заради митинг-концерт, променят градския транспорт в София

Ето каква ще е организацията на движението