Георги Тодоров алармира за нередност в листата за Националния съвет

Името му фигурирало три пъти в листата, уверява той

Прочитания 10514
0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Георги Тодоров, който бе един от кандидатите за лидер на левицата, но се отказа в последната седмица от изборната надпревара, алармира за нередност в листата за Национален съвет.

Оказа се, че името му фигурира три пъти в листата, предава „Дарик“. Първо било записано два пъти едно под друго, а след като съобщил, за този казус, бил дописан още един път в листата.

Казусът е, че присъствам в листата два пъти подред, едно под друго имената са ми записани. Тоест аз наистина се чувствам ужасно раздвоен. Един път съм от Бургас, един път съм от София. Въпросът беше повдигнат в зала, бяхме уверени от ръководството на комисията, че всички такива грешки са отстранени, а след това се оказа, че в листата продължавам да фигурирам с две имена. Включително един от членовете на комисията се опита много активно да ме убеди, че аз съм двама души. И аз сега съм раздвоен – дали да давам Оскари за специални ефекти или да давам Нобел за клониране на кандидат, коментира той.

Той посочи, че ще поиска да се съберат резултатите на единия Георги Тодоров и на другия при броенето.

Или ако и двамата Георги Тодоров съберат достатъчно гласове, за да станат членове на Националния съвет, може би ще искам в следващия Национален съвет да гласувам с два гласа, предположи Тодоров.

Резултатите от изборите за нов Национален съвет все още не са ясни. И тази сутрин продължава броенето на бюлетините, след като социалистите гласуваха за новия пленум тази нощ.

Близо 700 кандидати се борят за 113 места в Националния съвет на БСП. За 37 места в младежката квота пък участват 114 млади социалисти.

Контакти и информация за автора:

Екип News24sofia.eu

Информационна агенция News24 България
administrator
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Дариткова: Цветанов печели дивиденти с анти-ГЕРБ реторика

Огорчена съм от поведението му, заяви тя