Деислава Христова пред News24sofia.eu: МУТРИ, СБОГОМ!

Прочитания 82411
0 0
Read Time:38 Second

76 дни вече протестираме на улицата с искане заоставка на това порочно, продажно, противно – паравителство на Бойко Борисов и на така наречените патриоти, които не са никакви патриоти заради тях думата „патриот“ стана срамна дума и не е това, което сме влагали като смисъл .

Това заяви пред камерата на Информационна агенция News24sofia.eu Десислава Христова, която всеки ден ходи на протестите в центъра на София.

Искаме оставката на главния прокурор който явно, се оказва, че не е ръката божия и човека който ще раздаде справедливост, а по – скоро си прави пиар акция села,а всъщност не гледа там където трябва да гледа, допълва още Христова във видеото.

Какво сподели още Деси Христова вижте повече във репортажа:

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

255 нови случая на коронавирус, четирима души починаха

Направени са 5047 теста...