„Отровното трио“: Няма преговори с Борисов, „Велико народно въстание“ на 22 септември (ВИДЕО)

Прочитания 21315
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu

Протестиращите няма да преговарят с премиера Бойко Борисов. За 22 септември е планирано третото „Велико народно въстание“, което съвпада с Деня на българската независимост.

Това съобщиха от „Отровното трио“ на брифинг пред Министерски съвет, предаде репоертер на Информационна агенция News24sofia.eu.

„Велико народно въстание“ ще има на 22 септември в 17,00 часа в София. Ние призоваваме гражданите да дойдат на площад „Независимост“ и да заявят, че искат своята независимост от мафията, корупцията и подземния свят, които са в ръцете на Бойко Борисов, обяви Николай Хаджигенов.

От „Отровното трио“ са категорични, че няма да преговарят с министър-председателя.

Преговори с Бойко Борисов няма да има. От него се иска да подаде оставка и след това да се насрочат парламентарни избори. Това смятаме, че е легитимният начин за развръзка на кризата в България, коментира от своя страна Арман Бабикян.

Той отбеляза, че след това ще има не преговори, а разговори с българския народ, защото той е суверенът и преценява коя експертиза е достойна и на кого има доверие.

Извънреден брифинг на Отровното трио

Публикувахте от Николай Хаджигенов в Неделя, 13 септември 2020 г.

Арман Бабикян зададе въпрос и към енергийния министър Теменужка Петкова, който е защо до този момент не си е подала оставката. Основание за това е корекция, направена тихомълком“ на договора с „Газпром“ за транзита на природен газ по Трансбалканския газопровод. С тази корекция настъпват значителни финансови щети за държавата – около 150 млн. долара годишно.

Бабикян смята, че управляващите не са използвали всички възможности, които съществуват в договорите ни с „Газпром“ да защитят транзита през Трансбалканския газопровод, въпреки че според договора руската страна има задължение да запълва на 90% капацитета на тази тръба. Независимо дали я ползва или не – руската страна трябва да плаща по 166 милиона долара за транзита. България, според Бабикян, се е отказала от тази печалба за транзита в замяната на някакви обещания свързани с все още нереализираната втора част на „Турски поток“.

Междувременно в центъра на София се събират участници за 67-ата вечер на антиправителствените протести.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Протестът, ден 67: Подкрепата, която дойде от Европа

21:10 часа - Звучи химна. Протестиращите започват традиционното си шествие към Орлов мост