Софи Маринова пред News24sofia.eu: С Гринго в момента сме разделени

Прочитания 20766
0 0
Read Time:58 Second

Софи Маринова проговори пред репортер на Инфоирмационна агенция News24sofia.eu за слуховете, че е разделена за пореден път с Гринго.

Певицата разкри пред медията ни какво се случва в личния й живот в момента.

Оказа се, че с половинката й действително са разделени в момента, но не заради скандал, а защото той е в Германия, за да гледа болната си майка.

Отскача за седмица-две до там и се прибира. Искам дебело да подчертая, че с него проблеми нямаме. Всичко е изчистено между нас, разбрали сме се. Не сме се отказали и да имаме дете, правим опити, откровена е Софка.

Тя не скри, че е подарила джип на сина си Лоренцо за 18-я му рожден ден. Ромската перла се е бръкнала солидно за тузарско возило, последен модел от 2020 година, с всички екстри.

Много пари дадох за колата. Но Лоренцо заслужава, изключително добро дете е. И в кариерата му върви, споделя Софка.

Звездата разкри, че няма против наследникът й да й доведе снаха, но първо трябва да си поживее, да опита от всичко в живота и тогава.

Наскоро Маринова пусна и дуетно парче с майка си, което се казва „Кифла, фафла“.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Нюз 24“.
editor
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Станислав Терзиев удари жестоко червения президент: Върви си, Радев!

Знаеш ли Радев, в моите представи ти си пълен аутсайдер, казва в своя коментар Терзиев