Нинова и от Бузлуджа иска оставка на кабинета и предсрочни избори

Този парламент е изчерпан, смята тя

Read Time:52 Second

Изходът за България, за да бъде по-сигурно бъдещето ни, е оставка на кабинета и предсрочни избори. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на връх Бузлуджа пред журналисти.

Управляващото мнозинство не е хомогенно, постоянно има проблеми между патриоти и ГЕРБ, което също създава несигурност и нестабилност в държавата. Този парламент е изчерпан, това правителство е делегитимирано, каза Нинова.

Този парламент е изчерпан. Приемат се лобистки закони, приемат се поправки в законите, което създава несигурност и на икономиката, и на социалния живот. Няма чуваемост за алтернативни предложения, за предложения на опозицията.

Пред своите последователи лидерът на опозицията каза, че са тук (на Бузлуджа), за да отдадат почит на предците си, на основателя Димитър Благоев, пред първооснователите си.

Но тук сме и заради каузата – каузата за справедливост, мир, солидарност и равенство все още не е постигната. И днес няма справедливост, много хора живеят на прага на бедността. Деца нямат достъп до образование, хора нямат достъп до здравеопазване. Това е нашето задължение – да продължаваме честно, почтено към хората да се борим за тази кауза, обясни Нинова.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Пожар гори в автоморга на околовръстното в Пловдив

Пожар избухна в автоморга на околовръстния път на Пловдив, в участъка между разклоните за Коматево и Първенец, съобщи БНТ. На място са три противопожарни екипа. Заради задимяването и опасността от експлозии на газови бутилки движението по околовръстния път на Пловдив беше спряно за час. И в момента трафика е затруднен. Продължават огледите на […]