Кирил Балдев от притестите пред МС: Не сме платени (ВИДЕО)

Аз съм бил много пъти в чужбина и там е съвсем по-различно от България, недоволен е младежа

Прочитания 95
3 3
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu / Андрей Велчев

На протеста съм както вече всички знаят, заради цялата система, която ни управлява. Искаме оставката на Бойко Борисов, а и хората знаят, че сме пред Министерски съвет за оставка на правителството.

Това каза за Информационна агенция News24sofia.eu Кирил Балдев, който вече 18-и ден протестира пред МС – по думите му иска промяна.

Писна ми на мен на моите ученици да ни управляват подобен тип хора. Здравеопазване, образование всичко не е наред в България, допълни Балдев.

Аз съм бил много пъти в чужбина и там е съвсем по-различно от България, недоволен е младежа.

Ние направо живеем в друг век, твърди Балдев.

Искам да има промяна защото трябва да живеем като европейци. Искам да се чувстваме като достойни българи, които живеят в България, допълни момчето.

Искаме да има повече внимание към нас младите. Не когато младите тръгнат на някъде да си плащат всичко, когато отидат в болница младите плащат. Където и да отиде млад човек – винаги ти искат пари. Искаме да се променят законите. Да бъдем на първо ниво. Просто казано искаме промяна. Не сме платени не сме от нито една партия. Ние сме просто граждани – млади граждани, каза Балдев.

18-и ден съм на протестите не съм видял нито един платен, заяви твърдо момчето.

Кирил Балдев и Андреа Митова, младата надежда на протеста. Те протестират вече 18-ти ден.Интервю на колегата Тодор Стефанов:

Публикувахте от Любословие.БГ в Неделя, 26 юли 2020 г.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Петър Димитров

editor
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleppy
Sleppy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Съдът отложи делото за строежа на "Алепу"

Казусът “Алепу” влезе и в съдебната зала. Днес Административният съд в Бургас заседава по делото за разрешителното за строеж на подпорната стена в защитената местност до бившия “Шофьорски плаж”. Съдът обаче не даде ход на делото, тъй като една от фирмите инвеститор не е била призована в срок за днешното заседание и […]