Правителството даде имот за пансион на гимназия във Велинград

Read Time:32 Second
Министерски съвет

Министерският съвет предостави на Министерство на образованието за безвъзмездно управление имот, който е държавна собственост. Имотът ще е за нуждите на Националната професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ – Велинград.

На заседанието на кабинета премиерът Бойко Борисов напомни, че е обещал и е поел ангажимент при посещението си във Велинград, а обещанията трябва да се спазват.

Заместник-регионалният министър Николай Нанков посочи, че имотът може да се ползва за пансион за учащите се деца в гимназията. За АПИ се запазват само четири помещения, а останалите се прехвърлят на образователното министерство, което трябва да осигури средства за поддържане в необходимия им вид за децата.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Дариткова уверява, че няма да позволят България да заприлича на БСП

Няма да позволим България да заприлича на БСП. Това се закани председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова. А ситуацията в левицата била такава – празна каса, воюващи лобита и липса на лидерство. Шефката на герберите разкритикува червеният лидер и декларацията й от по-рано. За краткия си гастрол в днешното […]